top of page
pexels-olia-danilevich-9335967 (1).jpg

Ansigtsbehandlinger

Når du kommer til en ansigtsbehandling hos My face place, er det for mig afgørende, at du får det der passer bedst til dig og din hud. Derfor har jeg valgt, at det du skal booke dig ind til, hos mig, er hvor meget tid du ønsker der skal bruges på dagens behandling.

Naturligvis er det sådan, at jo mere tid der bookes, jo mere kan vi nå, eller jo mere i dybden kan vi komme.

Når du kommer til behandlingen tager vi en samtale og finder sammen ud af hvad du og din hud har mest behov for den gældene dag.

60 min. 

75 min. 

90 min.  

Ved alle behandlinger sættes ekstra tid af til at gøre sig klar, samt til efter behandlingen. Dette har jeg valgt at gøre, så der ikke går tid fra behandlingen til betaling eller andet. Derfor, vil du ved booking opleve, at der er opgivet 2 tider på din behandling.En på din faktiske behanlings tid, og en der inkluderer den ekstra tid der er sat af. 

Første gang du kommer i klinikken vil jeg anbefale at du booker minimum 75 min, så vi har mulighed for at få sporet os rigtig godt ind på dit behov, samt på at få lavet en dybdegående behandling.

Ønsker du yderligere tider eller et evt forløb er dette noget vi planlægger sammen.

Ens for alle behandlinger er, at jeg bruger produkter fra Environ som er et professionelt mærke udviklet af Dr. Des Fernandes. Inden for denne serie er der forskellige løsninger til forskellige hudtyper og tilstande men fokus er på en sund hud, fyldt med vitaminer, mineraler og peptider.

Inkluderet i alle behandlinger er, muligheden for brug af DF II apparatur. Dette er et patenteret apparatur, hvor jeg arbejder med sonoforese og iontoforese. Disse er begge er med til at gøre din behandling meget mere effektiv og dermed også skabe hurtigere resultater.

My face place - Logo (2).png

Ansigtsbehandling 60 min - 685,-

My face place - Logo (2).png

Ansigtsbehandling 75 min - 885,-

My face place - Logo (2).png

Ansigtsbehandling 90 min - 1085,-

My face place - Logo (2).png

Teenagebehandling 50 min - 565,-

My face place - Logo (2).png

Lifting behandling. 60 min - 585,-

 

I denne behandling bruger jeg en kombination af akupressur, lifting massage, lymfedrænage og gua sha. Fremgang og fokusområde kan varierer fra gang til gang. For at få mest mulig effekt ud af din lifting behandling anbefaler jeg at du booker dig ind til et forløb med flere behandlinger i kort interval.

Ring eventuelt for at høre nærmere.

pexels-arina-krasnikova-6663367 (1)_edited.jpg
bottom of page